viernes, 18 de septiembre de 2009

world rolling series 2009


Falten ja pocs dies per la final a las Vegas de la World Rolling Seriesa, la lliga internacional de patinatge, després de 9 parades per tot el món, incloent-hi Barcelona (per el Movistar Barcelona Extreme) ara ja només en queden dos i podem començar a veure com pot quedar el resultat.

En cada parada, els patinadors professionals, van guanyant diversos punts segona la posició en que quedende moment, a falta de les dos últimes competicions, els 3 primers, amb les respectives puntuacions són:

1Brian Aragon18000
2Julien Cudot16000
3Chris Haffey15000

Les següents posicions també estan molt disputades per Roman Abrate (14000), Montre livingston (13500) i Brian shima (13000)

Podem veure les diferents sorpreses de l'any com són sobretot Julien cudot que amb només 16 anys està aconseguint arribar als llocs més alts del patinatge, i que amb Brian Aragon, quasi que asseguren a Razors els 2 primers llocs del rànking.

També sorprèn l'equip NIMH que tot i estar en 5 i 6 lloc, mostren com un Montre livingston, que dona moltes esperances per l'any que ve i com Brian Shima, qui tothom donava per perdut, sap on ha d'estar després de tants anys.

La major decepció potser ha vingut de l'equip VALO, Erik Bailey, que l'any passat va quedar primer, el trobem a la 11ª posició i Alex Broskow, el que va ser escollit coma patinador de l'any 2008, a la 9ª.

Continuarem informant de les 2 últimes parades

El video preparatiu de la final:

http://www.worldrollingseries.com/WorldFinals

Per més informació, a la pàgina oficial de la WRS:

www.worldrollingseries.com/index.html

1 comentario:

  1. putu julien cudot, claro patinant desde que te 1 any a woodward jajaja asi todos! quan tinguem 21 anys go to woodward!

    ResponderEliminar