sábado, 19 de septiembre de 2009

skate new school

A Valls, desde fa molts anys ha sigut una ciutat amb molt de moviment dels esports de carrer, l'skate ha sigut un d'ells i sempre han anat passant generaccions i generacions que estimavem aquest esport, pero la majoria d'ells ja no continuen practicant-lo, molts d'ells simplement per aburriment o per que no els venia bé, pero també molts han acabat deixant-ho per falta de un lloc on poder fer-ho.

Ja hi han hagut mlts moviments, s'ha demanat a l'ajuntament, s'ha parlat amb molta gent pero mai s'ens ha concedit, és per aixó que al igual que ja fa 2, 5 o 15 anys, tots els riders delpoble que no poden sortir del poble cada dia per practicar el seu esport preferit en unes condicions óptimes i acaben fent-ho a qualsevol plaça de la ciutat amb els problemes que aixó comporta, per als vianants, per el mobiliari, la polícia i sobretot tot i que la gent no s'ho cregui, als patinadors.

L'associació de joves va nèixer amb un dels seus objectius principals, conseguir un skatepark en condicions, però també per conseguir la cohesió necessària entre els patinadors per tindre força i conseguir el que volem.

A la ciutat trobem molts patinadors de tots els estils i esports amb una gran qualitat i amb falta de condicions, a continuació us deixo amb unes fotos de la sessió d'avui a la tarda, amb LLUÍS GÜELL i XAVI ESQUINAS, ells només són una petita part del que trobem a Valls i poc a poc us anirem presentant la resta.

Gràcies






10 comentarios:

  1. eeeeeiii ban kedar gapas al final
    abeure se em fas alguna ami jj xdxd
    noo k sok mol dulen weno dw ja nos
    beremos por el pueblo

    ResponderEliminar
  2. alavem al nostre president! penja fotos del dia de reus.

    ResponderEliminar
  3. Al Xavi avuí día 21-o9-o9 un bus l´ha deixa sense skate per sort sols ha sigut l´skate. Amb tanta gent que li agrada patinar a Valls ja sería hora que montesin un skate park, bowling etc....

    ResponderEliminar
  4. Estas fotos estan uapas!!!! Ale a cascarlaaaa;)

    I(L)Bigfam HAHAHAHAHAHA


    /Rafa ;)

    ResponderEliminar
  5. Uoohh Ron i eskinas las fotos stan guapas ;)

    /Molinos

    ResponderEliminar
  6. vengaa xabaleees k tenemos k aconseguiir el skatepaark !!!

    :)


    ELECTRODANCER DIONEY :) (adriii)

    ResponderEliminar
  7. SPERO KE EL POLLO KIERA KEDAR MUXOS MAS DIAS XD JAJA GRACIES POLLO kien kiere un skatepark??? ke psa la kalle no os gusta??? el verdadero skate es pasarselo bien SEA DONDE SEA la esencia es la kalle

    ResponderEliminar
  8. Hi ha alguns casi old school.. tss..xD
    vagi bé

    ResponderEliminar
  9. xabiiiiii bombom cuando estubiste en rianxo no me enseñaste ese truco
    bueno tio k t vaya bienn pa mi eres el mejor skater

    ResponderEliminar